شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - May 18 2024
کد خبر: 7163
تاریخ انتشار: 10 آبان 1392 17:17
مهر نوشت:

این شورا یکی از 3 شورای عالی فعال در کشور است که با حکم مقام معظم رهبری در 17 اسفندماه سال 90 و با هدف ایجاد نقطه کانونی متمرکزی برای سیاستگذاری و تصمیم گیری و هماهنگی در فضای سایبری کشور تشکیل شده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس قوه قضاییه، رئیس سازمان صداوسیما، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر علوم و تحقیقات و فناوری، وزیر اطلاعات، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده ناجا اعضای حقوقی این شورا هستند. همچنین حمید شهریاری، سید جواد مظلومی، مسعود ابوطالبی،کامیار ثقفی، رسول جلیلی، محمد سرافراز، علی‌رضا شاه‌میرزایی و رضا تقی پور اعضای حقیقی این شورایعالی را تشکیل می دهند.

حسن روحانی در شهریورماه امسال محمود واعظی - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - را به عنوان سرپرست دبیرخانه این شورا منصوب کرد. قرار است در نخستین جلسه شورا به ریاست روحانی دبیر این شورا نیز با رای اعضا انتخاب شود.

پیش از این و از آغاز به کار شورایعالی فضای مجازی، مهدی اخوان بهابادی دبیری این شورا را با حکم محمود احمدی نژاد به عهده داشت که در شهریورماه امسال از این سمت استعفا داد.

با انتصاب محمود واعظی به عنوان سرپرست دبیرخانه این شورا از سوی رئیس جمهور و رئیس شورایعالی فضای مجازی، کارشناسان تعامل سازنده این شورا با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و رفع اختلافات گذشته میان دبیرخانه این شورا و وزارت ارتباطات در دولت قبل و نیز رفع موازی کاریها در حوزه سیاستگذاری فضای مجازی کشور را پیش بینی کرده اند.

به گزارش مهر، گمانه زنی ها حاکی از آن است که محمدحسن انتظاری قرار است به عنوان دبیر شورایعالی فضای مجازی انتخاب شود.

وی هم اکنون نیز قائم مقام محمود واعظی در دبیرخانه شورایعالی فضای مجازی و مرکز ملی ذیل آن است.

انتظاری ریاست مرکز تحقیقات مخابرات ایران و معاونت سازمان فضایی ایران را در کارنامه دارد؛ وی هم اکنون رئیس پژوهشکده سامانه های ماهواره ای سازمان فضایی ایران است.
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مهمترین اخبار - صفحه خبر