جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - May 17 2024
کد خبر: 86364
تاریخ انتشار: 16 مرداد 1402 09:13
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران با بیان این که گران شدن مواد غذایی سبب شده رستوران‌داران مشتری خود را از دست بدهند، گفت: بسیاری از رستوران‌داران تغییر شغل داده‌اند و به سراغ سایرکارها مانند لباس فروشی و یا نمایشگاه ماشین رفته‌اند.
به گزارش راه امروز: رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران در گفت وگو با خبرنگار راه امروز درباره میزان فروش این صنف گفت: فروش کم شده است و رکود حاکم است.

 علی اصغر میرابراهیمی،گفت: بسیاری از رستوران‌داران تغییر شغل داده‌اند و به سراغ کارهایی مانند لباس فروشی و یا نمایشگاه ماشین رفته‌اند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا گرانی مواد اولیه کیفیت غذاها را هم تحت تاثیر قرار داده یا نه، بیان کرد: گرانی مواد اولیه سبب شده رستوران‌داران مشتری را از دست بدهند. البته این در مورد تمامی افراد شاغل در این حوزه صدق نمی کند و در برخی موارد وجود دارد. 

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران در پایان تاکید کرد: قیمت‌ها بی حساب و کتاب افزایش یافته است، فروش در رستوران‌ها کم شده و صاحبان این حرفه نمی‌دانند که باید چه کار کنند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مهمترین اخبار - صفحه خبر