جمعه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - May 10 2024
کد خبر: 72156
تاریخ انتشار: 28 آبان 1400 10:33
مصرف توت و خرما در کنار چای باعث بالا رفتن قند و در نهایت دیابت میشود. متاسفانه برخی از مردم بر این باورند که مصرف توت یا خرما به جای قند می تواند از بالا رفتن میزان قند خون جلوگیری کند.
قند خرما، توت و به طور کلی هر مواد قندی هنگامی که با آب جوش یاچای داغ تماس پیدا می کند بدن تمام شیرینی های این مواد را جذب کرده و انرژی موجود در آنها جذب بدن نمی شود.
 
گفتنی است چای و قهوه در تمام کشورهای دنیا نوشیدنی های بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آنها را با مواد شیرین مصرف کنند اما این مواد قند به سلامت دندان ها آسیب رسانده و سبب بالا بردن قندخون و در نهایت دیابت می شود.
 
بنابراین مصرف میوه های خشک در کنار چای بهترین گزینه به جای قند، خرما و توت است.
 
نکته: پزشکان بر این باورند مصرف میوه های خشک انرژی مورد نیاز بدن را فراهم کرده و برای سلامتی ضرری ندارند.

بهداشت نیوز

برچسب ها: قند ، خرما ، توت ، چای
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مهمترین اخبار - صفحه خبر