شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - April 27 2024
کد خبر: 59328
تاریخ انتشار: 08 آذر 1399 11:48
تفاوت 14 تا 46 درصدی قیمت محصولات پروتئینی در میادین نسبت به سطح شهر

تقاضای 7 استان برای عرضه محصولات پروتئینی در میادین میوه و تره بار تهران

در پی انتشار فراخوان عمومی واگذاری موقت غرفه‌های عرضه محصولات پروتئینی در میادین میوه و تره بار که با استقبال بهره‌برداران 7 استان روبه‌رو شد، جلسه واگذاری این اماکن در محل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران برگزار شد.
به گزارش راه امروز به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ معاون بازرگانی و امور اقتصادی این سازمان با اعلام خبر فوق گفت: متقاضیان عرضه محصولات پروتئینی در میادین میوه و تره بار از 7 استان تهران، اردبیل، همدان، مازندران، سمنان، البرز و گلستان، تقاضاهای خود را برای شرکت در این فراخوان ارسال کردند. 


حسین اعرابی با تأکید بر اینکه 82 درصد متقاضیان، اشخاص حقوقی و 18 درصد افراد حقیقی بودند، افزود: 53 درصد متقاضیان برای عرضه گوشت قرمز و 47 درصد برای عرضه مرغ و تخم مرغ، تقاضاهای خود را ارسال کرده بودند.
گفتنی است، در حال حاضر در میادین میوه و تره بار به طور متوسط قیمت گوشت گوسفند 18 درصد، قیمت گوشت گوساله 16 درصد، قیمت گوشت مرغ (تنظیم بازار) 46 درصد و قیمت تخم مرغ 14 درصد، نسبت به میانگین قیمت‌های سطح شهر، پایین‌تر است.
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مهمترین اخبار - صفحه خبر