رئیس اتحادیه قنادان با بیان اینکه طبق شنیدهها قرار است قیمت روغن ۱۵ تا ۲۱ درصد گران شود، گفت: در حال حاضر کمبود روغن نداریم بلکه بحث مربوط به گران بودن این محصول است.
به گزارش راه امروز: رئیس اتحادیه قنادان تهران امروز در نشست خبری درباره تأثیر افزایش قیمت روغن بر قیمت نهایی شیرینی اظهار کرد: در حال حاضر تأمین مواد اولیه تبدیل به یک دغدغه و چالش مهم برای قنادان شده است.
علی بهرهمند افزود: پیگیر این مسئله بودیم و حتی با مسئولان ذی ربط نامهنگاری هم کردیم اما طبق اعلام تولیدکنندگان کمبود روغن در بازار نیست بلکه بحث گران کردن روغن است.
بهرهمند ادامه داد: طبیعتاً وقتی مواد اولیه یک محصول گران میشود در قیمت نهایی هم تأثیر میگذارد. البته گفته میشود که قرار است قیمت روغن بین ۱۵ تا ۲۱ درصد افزایش یابد.
رئیس اتحادیه قنادان ادامه داد: در حال حاضر دغدغه این است که قناد با مشکلات زیادی باید روغن بخرد تا در تأمین مواد اولیه به مشکل نخورد.
روغن ۱۶ کیلویی در بازار سیاه یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
او در پاسخ به راه امروز درباره خروج سهامداران عربستانی از کارخانه تولید روغن گفت: شرکت عربستانی از ایران خارج شد اما یک شرکت ایرانی قدرتمند سهام را خرید که به نظر نمیرسد در تأمین روغن به مشکل برخورد کنیم.
بهرهمند تصریح کرد: به هر حال سرمایه هنگفتی از کشور خارج شده اما به نظر من در موجودی بازار تأثیری نمیگذارد.
رئیس اتحادیه قنادان درباره قیمت روغن در بازار اظهار کرد: در حال حاضر کمبود مواد اولیه روغن نداریم بلکه طبق اعلام تولیدکنندگان بحث مربوط به گران شدن روغن است.
او گفت: هم اکنون در بازار سیاه روغن ۱۶ کیلویی یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است اما حدود ۲ ماه پیش ۶۰۰ هزار تومان بود. متأسفانه سودجویان وارد بازار شده و این اتفاقات میافتد.
کاهش فروش شیرینی
بهره مند همچنین به سوال دیگری درباره میزان فروش و صادرات شیرینی به بیان توضیحاتی پرداخت و گفت: تورم موجب شده که بخشی از مردم نتوانند شیرینی خریداری کنند و نسبت به سال قبل میزان فروش ۴۰ درصد کمتر شده است.شیرینی جزو سبد غذایی مردم نیست اما توسط خانوارها خریداری میشود و به ویژه در اعیاد و مناسبتها مورد استفاده قرار میگیرد.
او همچنین دباره صادرات شیرینی اینطور گفت: یکی از معضلات در این بحث بازار هدف است. باید بازار هدف ایجاد شود و این انتظار وجود دارد که در این مسیر، سازمان توسعه تجارت و وزارت صمت به صادرکنندگان کمک کنند.اما اکنون صادرات شیرینی به صورت چمدانی است.
بهرهمند درباره نیروی انسانی ماهر در صنعت قنادی و شیرینی اظهار کرد:
اکنون با کمبود نیروی انسانی در این صنف مواجه هستیم و با آموزش صرف موفق
به تامین نیروی انسانی نشدهایم.این دغدغه وجود دارد که برای کار سنگین
قنادی چه جاذبههایی ایجاد کنیم و چگونه میتوان کارگران را در محیطهای
کاری حفظ کرد.