شنبه ۱۶ تير ۱۴۰۳ - July 06 2024
کد خبر: 33870
تاریخ انتشار: 29 بهمن 1395 20:45
جریان‌ها و برنامه‌هایی در جامعه ما می‌گذرد و گاهی از اوقات، تکرار این جریان‌ها و برنامه‌ها باعث می‌شود قصه در بینش گاه ما، چهره عادی و طبیعی پیدا کند، مسئله راهپیمایی 22 بهمن از این جریان‌هاست که هرساله با همان عظمت، با همان ابهت در جامعه ما و در میان ما مردم اجرا می‌شود.
راه امروز: سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه دوم نماز جمعه این هفته با بیان این‌که گاهی از اتفاقات مهم و مسائل تأثیرگذار غافل می‌شویم، اظهار کرد: جریان‌ها و برنامه‌هایی در جامعه ما می‌گذرد و گاهی از اوقات، تکرار این جریان‌ها و برنامه‌ها باعث می‌شود قصه در بینش گاه ما، چهره عادی و طبیعی پیدا کند، از یک سلسله تحلیل‌های دقیق روی مسئله غافل شویم، مسئله راهپیمایی 22 بهمن از این جریان‌هاست که هرساله با همان عظمت، با همان ابهت در جامعه ما و در میان ما مردم اجرا می‌شود.

گزیده اظهارات امام جمعه مشهد مقدس را در ادامه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شخصی وی می خوانید:

    با توجه به این‌که سال‌به‌سال درحال‌توسعه و گردش است، بعضی کارشناسان اجتماعی و گزارشگران داخلی و حتی گزارشگران خارجی هم مسئله راهپیمایی 22 بهمن امسال را در کشور، 70 درصد بیشتر و قوی‌تر از سال گذشته ارزیابی کردند؛ این‌که ما در بدنه جریان‌های کشور داریم نگاه می‌کنیم که مقام معظم رهبری در فرمایشات دو سه روز قبلشان می‌فرمایند «مردم گله‌مندند»، سه مرتبه این نکته و کلمه را تکرار کردند، «مردم گله‌مندند»، مردم از تبعیض، کم‌کاری، از پیشرفت نکردن کار، از بی‌اعتنایی به مشکلاتشان گله‌مندند. 

     دوباره تأکید کردند که مردم گله‌مندند، امسال سال اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی بوده، یک ماه تا پایان سال بیشتر نمانده، از اول سال هم اعلام شد «اقدام و عمل» نه طراحی اقتصادی مقاومتی، اقدام و عمل، این اقدام و عمل چه بود؟ بیایند گزارش بدهند و بگویند در اقتصاد مقاومتی ما چه کردیم؟ چه اندازه روابط اقتصادی و تجاری‌مان را از دنیا قطع کردیم و از درون به خودمان وابسته شدیم و چه مقدار توانستیم؟ 

     ما قبلاً بسیاری از مسائل فناوری‌هایمان مخصوصاً در صنعت نفت به‌وسیله خودمان اداره می‌شد و الآن دیگران آمده‌اند و تصرف می‌کنند، این معنای اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی است؟ و باز سه بار فرمودند «مردم گله‌مندند» و عجیب این است، به فرمایش مقام معظم رهبری با این‌که سه بار فرمودند مردم گله‌مندند، شرکت مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال به تشخیص کارشناسان و گزارشگران داخلی و خارجی، 70 درصد بیشتر از سال گذشته بود، چطور مردم آمدند به صحنه و مردم چه می‌خواهند؟ 

    مردمی که در معیشتشان در مضیقه‌اند، مردمی که در بحران‌های زندگی‌شان متأسفانه نگاه می‌کنند که مسؤولین توجه ندارند، مقصود تنها مسؤولین اجرایی نیست، حتی مسؤولین مجلس و دستگاه‌های دیگر، این‌ها بی‌توجه‌اند به مشکلات مردم، حتی مسؤولان بومی، مقام معظم رهبری به‌طورکلی فرمودند مسؤولین. 

    مردم گله‌مندند، پیش دل هرکسی می‌نشینی گله می‌کند، هرکس می‌نشیند از معیشت گله دارد، از بیکاری گله‌دارند، از این‌که جوانانشان کار ندارند گله‌دارند، از این‌که روزبه‌روز اجناس دارد گران‌تر می‌شود گله‌دارند، از این‌که حتی بعضی خانواده‌ها به اولیات زندگی دسترسی ندارند، گله‌مندند اما درعین‌حال با همه گله‌مندی که سه بار مقام معظم رهبری فرمودند «مردم از مسؤولین گله‌مندند» اما درعین‌حال، مردم 70 درصد بیشتر از سال‌های گذشته در راهپیمایی 22 بهمن شرکت کردند، چرا؟ «تکبیر» 

    مردم در این انقلاب دنبال چه می‌گردند که بازهم گرایششان به این انقلاب بیشتر شده و 70 درصد بیشتر در 22 بهمن امسال در راهپیمایی شرکت کرده‌اند؟ چه می‌خواهند در این انقلاب و چه در این انقلاب می‌بینند که روزبه‌روز وابسته شده‌اند؟ مردمی که امروز 70 درصد بیشتر در راهپیمایی شرکت کرده‌اند، اکثر این‌ها کسانی بودند که نه پیروزی انقلاب را دیدند، نه امام را دیدند، نه هشت سال دفاع مقدس را دیدند، نه جنایات نابکارانه و مزدورانه نظام ستم‌شاهی را در دوران مزدوری بیگانه‌پرستی آمریکا و انگلیس دیدند، آن مفاسد را ندیدند. 

    جوانان چشم باز کردند، همین انقلاب را دیدند، در بستر همین نظام نیز با کمبودها و کاستی‌ها روبرو شدند، مردم از این انقلاب چه می‌خواهند که دست برنمی‌دارند و روزبه‌روز وابستگی و دلدادگی‌شان به این انقلاب شدیدتر می‌شود؟ این مردم دین می‌خواهند، دینشان را در این انقلاب دیدند، اسلام را در این انقلاب دیدند، این مردم به دینشان علاقه‌مندند، این مردم دلداده بچه‌های پیغمبر هستند؛ هزار و چهارصد سال گذشته، برای جنین سقط شده بین درودیوار مردم به سر و سینه می‌زنند، مردم این مردم هستند؛ در انقلاب دینشان را دیدند و دینشان در این انقلاب است و می‌خواهند از دینشان دفاع کنند که پای این انقلاب ایستاده‌اند. «تکبیر» 

    این مردم در این خواسته همه باهم یکی‌اند، مردم ممکن است در منافعشان باهم اختلاف داشته باشند، مردم ممکن است در سلیقه‌های سیاسی و نظریات سیاسی‌شان باهم اختلاف‌نظر داشته باشند، مردم ممکن است امثال بنده را نپسندند و نخواهند اما مردم دینشان را می‌خواهند و آنی که همه مردم را به هم گره‌زده و همه مردم را به هم کاملاً پیوست داده است، آن عبارت از دین مردم است؛ در دین چون مردم همه باهم مشترک‌اند لذا این مردم به هم پیوند خورده‌اند و جداشدنی نیستند. 

    یک آقایی که عمله فتنه 88 بوده، می‌آید می‌گوید «آشتی ملی»، یعنی چه آشتی ملی؟ مگر ملت باهم قهرند؟ این راهپیمایی عظیم 22 بهمن را دیدید و می‌گویید آشتی ملی؟ مردم با کی قهرند؟ یک جریان سیاسی در سال 88 رأی مردم را قبول نکرد، برنده انتخابات را از صندوق‌های مالامال از رأی مردم نپذیرفت، گفت ما با صندوق‌ها و رأی مردم برنده نداریم، برنده ما با اردوکشی‌های خیابانی و آن‌هم با ساپورت ارتش رسانه غرب، خبرپراکنی جنگی بی‌بی‌سی، با سفارش اوباما و انگلیس، با این سفارش، با این خبررسانی‌ها و فعالیت‌های رسانه‌ای غرب، مردم را بیاوریم به خیابان، اردوکشی خیابانی که پشتش اوباما، انگلیس و غرب و اسرائیل‌اند، آنان بیایند تعیین برنده کنند، مردم با این‌ها قهر کردند. 

    مردم با این‌ها قهر کردند، مردم از این‌ها متنفر شدند، مردم در نهم دی با حرکت‌های میلیونی در سراسر کشور، نفرت و انزجار خودشان را از این‌ها اعلام کردند؛ مقام معظم رهبری و مردم هشت ماه صبوری کردند، با هشت ماه صبوری دیدند این‌ها روزبه‌روز جنگشان با نظام و انقلاب و اسلام شدیدتر می‌شود و لذا مردم نفرتشان را از این‌ها نشان دادند، این‌ها عددی نیستند که مردم با این‌ها آشتی کنند، به گفته مقام معظم رهبری، این‌ها یک قطره در اقیانوس مردم هم نیستند، با چه کسی مردم بیایند آشتی کنند؟ آشتی ملی کجا؟ 

    ملت، مردم 22 بهمن هستند، ملت، مردم 22 بهمن هستند و این‌ها از مردم 22 بهمن جدا هستند، دلیل آن این است که آنان سال 88 راهپیمایی 22 بهمن را تحریم کردند و 25 بهمن اعلام راهپیمایی کردند، این‌ها مردم در راهپیمایی 22 بهمن را قبول ندارند، این‌ها جدا شده از مردم و بریده از مردم هستند، کجای این‌ها ملت است؟ مشکل ما این است که این جریان‌های سیاسی خیال می‌کنند اگر چهار کف و هورا زن داشتند دور و بر خودشان، این‌ها مردم‌اند و مردم با این‌ها هستند، مردم با دین هستند، مردم با دین هستند، مردم با انقلاب هستند و این انقلاب یک محور بیشتر ندارد و آن، دین و خداست. «تکبیر» 

    چون ملاک مشروعیت نظام مقام رهبری است، چون ملاک دینی بودن نظام، ولایت‌فقیه است، اگر تنفیذ مقام معظم رهبری نباشد، یک رییس‌جمهور در این مملکت اگر 90 درصد رأی مردم را هم بیاورد، بازهم حکومتش حکومت نامشروع است، باید تنفیذ ولایت باشد تا حکومت شرعیت پیدا کند. 

    عامل شکل‌گیری عظمت 22 بهمن را عشق به خدا و دین است. عشق به خدا و عشق به دین مردم را در 22 بهمن به خیابان می‌آورد و مظهر دین هم یک نفر بیشتر نیست و آن‌هم ولایت‌فقیه و رهبری است، جریان‌های سیاسی حسابشان را در این نظام مشخص کنند، این جریان‌های قدرت یاب فرصت‌طلبی که هر انتخاباتی نزدیک می‌شود، شاخ‌وشانه می‌کشند، گارد می‌گیرند تا با همه توان بیایند و عرصه قدرت‌یابی و فرصت‌طلبی، این را بفهمند که اگر با زاویه داشتن به رهبری بخواهند در این عرصه وارد شوند، مردم مشت به دهانشان می‌زنند. «تکبیر» 

    این‌که یک ژست مصنوعی مقوایی آکادمیک به خودشان بگیرند، بعد هم بیایند در مقابل نظر رهبری، در مقابل رأی رهبری اعلام زاویه کنند با فرمایشات مقام معظم رهبری، این را بدانند، 38 سال تجربه نشان داده هرکس با این ژست آمده، جز ذلت، جز فلاکت، جز بدبختی و جز طرد و نفرت از این مردم چیزی ندیده، بنی‌صدر ملعون الآن کجاست؟ همه‌جا عربده می‌کشید 11 میلیون نفر به من رأی دادند، ممکن است مردم برای حفظ مصالح نظام برحسب برداشتی که از یک نفر دارند به او رأی دهند اما در اولین مرحله‌ای که حس کنند او با رهبری زاویه دارد، همانانی که به او رأی داده‌اند می‌شوند دشمن شماره یک او. 

    بخش عظیمی از مردم در جریان نهم دی از سران فتنه اعلام برائت کردند. نهم دی سال 88 نشان داد بخش عظیمی از آن 13 میلیونی که به بعضی سران فتنه قبل از فتنه رأی داده بودند، در نهم دی آمدند اظهار نفرت و برائت کردند، مردم دین‌دارند، مردم دین می‌خواهند، مردم بچه‌های پیغمبر را می‌خواهند، شماهایی که از این مسیر دور هستید، بروید برای قدرت‌یابی و فرصت‌طلبی خودتان یک فکر دیگر بکنید و یک راه دیگر را پیش بگیرید حتی اگر با ماسک نفاق هم بیایید، با چهره منافقانه هم بیایید و اظهار ندامت از گذشته‌تان بکنید، این مردم منافق را خوب می‌شناسند. «مرگ بر منافق» 

    این‌که چهارتا و نصفی آدم در جریان‌های سکولار لائیک بنشینند دور هم حلقه‌ها درست کنند که اگر این حلقه‌مان شکست خورد، حلقه دیگرمان بیاید، بعد بنشینند باهم سر چند اصل باهم بیعت کنند، رابطه با آمریکا درست شود، مسائل حلقه مقاومت شکست بخورد، مسائل تجهیزات نظامی و دفاعی ما رو به کاهش برود، بنشینند روی این اصول بیعت کنند، برویم این قدرت را به دست بگیریم، این فکرها را کردن، خیالات افسانه‌ای است، خیالات باطل است. 

     38 سال عمر انقلابی این مردم نشان داده این مردم فساد را می‌شناسند، زاویه با رهبری را می‌شناسند، ماسک‌ها و ژست‌های دروغی را خوب می‌شناسند و این مردم گول دروغ نمی‌خورند، این یک واقعیت است؛ این مردمی که با همه مشکلاتشان راه افتادند به دنیا نشان دادند، به دشمن فهماندند این مردم از این انقلاب با هیچ مسئله‌ای دست‌بردار نیستند و سفره دین از زیر پای جوانان این مردم که نسل سه و چهار این انقلاب است، با ترویج فحشا، مفاسد و خرابی‌های فرهنگی قابل‌جمع شدن نیست، این‌ها همه پیام‌های 22 بهمن امسال ما به دشمنان خدا بود.
منبع: فرارو
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مهمترین اخبار - صفحه خبر