جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - November 07 2025
کد خبر: 95547
تاریخ انتشار: 15 آبان 1404 23:11

پزشکیان: باران نبارد، احتمالاً آب از آذرماه در تهران جیره‌بندی می‌شود/ اگر باز هم نبارد، باید تهران را خالی کنیم

پزشکیان با تاکید براینکه کشور نیاز به مدیریت بهتر در این حوزه‌ها دارد و تصریح کرد: اگر باران نبارد، احتمالاً از آذرماه باید در تهران آب جیره‌بندی شود.

پزشکیان: باران نبارد، احتمالاً آب از آذرماه در تهران جیره‌بندی می‌شود/ اگر باز هم نبارد، باید تهران را خالی کنیم

مسعود پزشکیان عصر امروز در نشست توسعه عدالت آموزشی در سنندج بضمن بیان مسائل مختلف اقتصادی و اجتماعی کشور، تأکید کرد: مشکلات کنونی، از جمله گرانی و تورم، ناشی از اقدامات نادرست در داخل کشور است و ربطی به تحریم‌های خارجی است.

مدیرکل آبفای استان تهران گفت: تهران در ششمین سال خشکسالی مستمر قرار دارد و ذخیره سدهای استان به ۵ درصد رسیده است؛ وضعیت آبی پایتخت قرمز و نگران‌کننده است.

پزشکیان با اشاره به وضعیت نگران‌کننده اقتصادی و عملکرد نامناسب برخی ارگان‌ها، گفت: گرانی و تورم تقصیر مجلس و دولت است. برخی از مسئولین انتظاراتی دارند اما وقتی منابع مالی محدود است، پروژه‌ها نیمه‌تمام می‌مانند.

وی همچنین در انتقاد از بی‌مورد بودن برخی از هزینه‌ها افزود: در نهاد ریاست‌جمهوری ۴ هزار نیرو داریم که با ۴۰۰ نفر هم می‌توان آن را اداره کرد، اما این نیروها حقوق می‌خواهند و هزینه‌ دارند. آیا واقعاً این منابع وجود دارد؟

رئیس‌جمهور در ادامه بیان کرد: هم‌اکنون ایران با بحران‌های طبیعی همچون کمبود بارش و منابع آبی روبه‌رو است و این بحران‌ها می‌تواند پیامدهای جدی برای تأمین منابع آب و گاز داشته باشد.

وی با تاکید براینکه کشور نیاز به مدیریت بهتر در این حوزه‌ها دارد و تصریح کرد: اگر باران نبارد، احتمالاً از آذرماه باید در تهران آب جیره‌بندی شود.

وی افزود: اگر باز هم نبارد، دیگر آب نداریم و باید تهران را خالی کنیم.

نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر