چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - October 08 2025
کد خبر: 95322
تاریخ انتشار: 15 مهر 1404 15:13

ادعای ترامپ: ایران برای نهایی‌کردن توافق غزه تمایل دارد

دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا مدعی شد: فکر می‌کنم ما از ایران یک نشانه‌ی بسیار قوی دریافت کرده‌ایم که حاکی از تمایل آن‌ها برای نهایی‌کردن توافق غزه است.

ادعای ترامپ: ایران برای نهایی‌کردن توافق غزه تمایل دارد

دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا مدعی شد: فکر می‌کنم ما از ایران یک نشانه‌ی بسیار قوی دریافت کرده‌ایم که حاکی از تمایل آن‌ها برای نهایی‌کردن توافق غزه است.

 ترامپ گفت: من با اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه صحبت کردم. او برای حصول این توافق بسیار سخت تلاش کرده و حماس احترام زیادی برای او قائل است. حماس همچنین احترام بسیاری برای قطر، امارات عربی متحده و عربستان سعودی قائل است. همه برای دستیابی به این توافق طرف ما هستند. چنین چیزی بی‌سابقه است. همیشه ۸۰ درصد آن‌ها با چیزی مخالف بودند.

روز گذشته وزارت خارجه ایران در بیانیه ای اعلام کرد که تهران «همواره از هر ابتکاری که متضمن توقف پاک‌سازی قومی و جنایات جنگی و ضدبشری در غزه باشد و زمینه احقاق حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین را فراهم کند، حمایت کرده است.»

در این بیانیه در خصوص طرح توقف جنگ در غزه آمده است: «جمهوری اسلامی ایران با درنظرداشت ابعاد و جنبه‌های خطرناک این طرح، و ضمن هشدار مجدد نسبت به تکرار بدعهدی‌ و کارشکنی‌ رژیم صهیونیستی در عمل به وعده‌ها، به‌ویژه در پرتو طرح‌های توسعه‌طلبانه و نژادپرستانه این رژیم، هرگونه تصمیم‌گیری در این خصوص را در صلاحیت مردم و مقاومت فلسطین می‌داند و از هر تصمیم آنها که متضمن توقف نسل‌کشی فلسطینیان، خروج ارتش اشغالگر صهیونیستی از غزه، احترام به حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین، ورود کمک‌های بشردوستانه و بازسازی غزه باشد، استقبال می‌کند.»

نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر