چهارشنبه ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - February 25 2026
کد خبر: 96632
تاریخ انتشار: 05 اسفند 1404 23:55

جایزه ۲۹۱ میلیون تومانی برای گزارش دهندگان فرار مالیاتی

سرپرست مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی از پرداخت ۲۹۱ میلیون تومان پاداش به ۵ نفر از گزارش‌دهندگان فرار مالیاتی خبر داد.

محمدرضا احمدی سرپرست مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: برای ۵ نفر از گزارش‌دهندگان فرار مالیاتی در سامانه سوت‌زنی، مبلغ 291 میلیون تومان پاداش در نظر گرفته شده است.


احمدی افزود: در راستای ایجاد سازوکار دریافت گزارش‌‌های سوت‌زنی و استفاده از ظرفیت مشارکت و نظارت مردمی در کشف فرار مالیاتی و کاهش میزان آن، سامانه دریافت گزارش‌دهندگان مردمی فرار مالیاتی (سوت‌‎زنی) در بستر درگاه رسمی سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی اینترنتی www.intamedia.ir فراهم است.وی خاطرنشان کرد: پیش از این هم مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان پاداش به ۹ نفر از گزارش‌دهندگان فرار مالیاتی در سال‌جاری پرداخت شده بود.

نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر