سه‌شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - February 03 2026
کد خبر: 96435
تاریخ انتشار: 14 بهمن 1404 14:31

سخنگوی قوه قضائیه: محمد ساعدی‌نیا در بازداشت است/ دستور توقیف اموال و سهام‌های متعلق به او صادر شده/

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به بازداشت محمد ساعدی‌نیا اعلام کرد که اموال و سهام این فرد نیز برای جبران خسارت‌های احتمالی توقیف شده است.

فارس: سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به بازداشت محمد ساعدی‌نیا اعلام کرد که اموال و سهام این فرد نیز برای جبران خسارت‌های احتمالی توقیف شده است.

فارس نوشت: کافه ساعدی‌نیا و وریا غفوری، ۲ کافه همنوا با تروریست‌های خیابانی با حکم دادستانی تهران به مدت دو ماه پلمب شدند.

سخنگوی قوه قضاییه اصغر جهانگیر در چهل‌ودومین نشست خبری قوه قضاییه با اصحاب رسانه گفت: پرونده محمد ساعدی‌نیا در دادگستری استان قم تشکیل شده است. بر اساس گزارش نهادهای اطلاعاتی و امنیتی، وی با حمایت رسمی از آشوبگران همراهی کرده و اقداماتش باعث تشکیل پرونده کیفری شده است.

وی افزود: برای این فرد قرار بازداشت صادر و اجرا شده و در حال حاضر در بازداشت به سر می‌برد. علاوه بر آن، دستور توقیف اموال و سهام‌های متعلق به وی نیز صادر شده و این اقدامات در حال اجرا است.

جهانگیر تأکید کرد: در صورتی که دادگاه احراز کند اقدامات ساعدی‌نیا باعث خسارت شده، علاوه بر مجازات قانونی، جبران خسارت از محل اموال توقیف‌شده وی انجام خواهد شد.

نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر