پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - January 29 2026
کد خبر: 96400
تاریخ انتشار: 09 بهمن 1404 14:42

ادعای گاردین: اردوغان از آمریکا و ایران خواسته که همین هفته برای برگزاری مذاکرات هسته‌ای به ترکیه بیایند

گاردین ادعا کرد که اردوغان از ایران و آمریکا برای مذاکرات هسته‌ای در ترکیه طی هفته جاری دعوت کرده است.

گاردین نوشت: اردوغان از ایران و آمریکا برای مذاکرات هسته‌ای در ترکیه طی هفته جاری دعوت کرده است.

یک منبع در وزارت خارجه ترکیه روز پنج‌شنبه اعلام کرد عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، روز جمعه برای گفت‌و‌گو با همتای ترک خود، هاکان فیدان، درباره تحولات اخیر ایران و تنش‌ها با ایالات متحده، به ترکیه سفر خواهد کرد.

به گزارش انتخاب، پاتریک وینتور دبیر دیپلماتیک گاردین مدعی شد: اردوغان در تماس تلفنی با دونالد ترامپ از آمریکا و ایران خواسته است همین هفته برای برگزاری مذاکرات هسته‌ای به ترکیه بیایند. 

وی همچنین افزود: با این حال، هیچ‌یک از دو طرف حاضر نیستند بدون روشن بودن دستورکار مذاکرات و اعلام امتیازدهی از سوی ایران وارد این روند شوند.

او ادامه داد: ترامپ معتقد است ایران عمداً روند گفت‌وگوها را کُند کرده و امیدوار است «ناوگان» نظامی او تمرکز تصمیم‌گیران تهران را افزایش دهد.

نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر