چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - July 23 2025
کد خبر: 94697
تاریخ انتشار: 30 تير 1404 10:30

 تعیین مکان و زمان مذاکرات ایران با اروپا

یک رسانه خبری به نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد که ایران و سه کشور اروپایی فرانسه، آلمان و انگلیس روز جمعه سوم مرداد (۲۵ ژوئیه) در سطح معاونان وزرای امور خارجه در استانبول درباره موضوع هسته‌ای ایران گفت‌وگو خواهند کرد.

بنابر اعلام یک رسانه خبری به نقل از اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، گفتگوی ایران با تروئیکای اروپایی روز جمعه در سطح معاونان وزرای امور خارجه با حضور مجید تخت روانچی، معاون سیاسی وزیر خارجه و کاظم غریب‌آبادی، معاون وزیر خارجه در امور بین‌الملل در استانبول برگزار خواهد شد. 

به گزارش ایسنا، پیش از این خبرنگار المیادین در تهران گفته بود ایران در پاسخ به درخواست کشورهای اروپایی، با برگزاری دور جدید مذاکرات با نمایندگان تروئیکای اروپایی موافقت کرده است و اوایل هفته آینده این مذاکرات در سطح معاونان وزیر امور خارجه برگزار خواهد شد.

خبرنگار المیادین اضافه کرد ایران در پاسخ به درخواست کشورهای اروپایی، با برگزاری دور جدید مذاکرات با نمایندگان تروئیکای اروپایی موافقت کرده است. 

خبرنگار المیادین تأکید کرد مذاکرات ایران و اروپا جدا از مذاکرات غیرمستقیم با واشنگتن برگزار خواهد شد.

نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر