فاطمیامین در صفحه توئیتر خود نوشت: «سال آینده تولید خودرو به قدری زیاد خواهد شد که دیگر نیازی به قرعهکشی نیست، اما این توئیت با واکنش کاربران همراه شد.
از توییتهای پربازدید و پربحث دیروز در فضای توییتر فارسی، توییت رضا فاطمیامین، وزیر صمت دولت سیزدهم بود. او برای اولین بار در مدت زمان حضورش در توییتر، نوشتهای را در صفحهاش منتشر کرد که یکی از توییتهای پربازدید و پربحث در فضای توییتر فارسی برای چند ساعتی شد و صدای خیلی از کاربران را درآورد. فاطمیامین در صفحه خود نوشته بود: «سال آینده تولید خودرو به قدری زیاد خواهد شد که دیگر نیازی به قرعهکشی نیست.
برنامه دقیقی مبتنی بر ۹ طرح در صنعت خودرو طراحی شده و به تدریج به سمتی خواهیم رفت تا قیمتها کاهش یابد و این مهم تا پایان سال محقق خواهد شد.» یکی از اولین نفراتی که برای وزیر صمت دولت سیزدهم در قسمت نظرات نوشتهای پست کرد، علی خسروانی بود.
او در دو توییت جداگانه نوشت: «متاسفانه نگاه شما فقط به تیراژ است. این باید تغییر کند وگرنه زحماتتان بیاثر میشود. به عنوان مثال اگر سالی۸۰میلیون جفت کفش نیاز است با ۱۰۰میلیون جفت کفش ولی تا سایز ۳۷ نمیشود نیاز بازار را جواب داد. تولید و تعدیل بازار هیچ منافاتی با هم ندارند ولی الزاما تولید تعدیل قیمت نمیکند.»
خسروانی در توییت دیگری هم نوشت: «افزایش تولید نیاز به برنامهریزی نداشت. خودروسازها تولید و عرضه را در گرو افزایش قیمت آن هم بدون بازار رقابتی نگه داشته بودند که تاکنون موفق نشده بودند اما ظاهرا توسط شما موفق شدند. یک نمونه زیر را مشاهده کنید. افزایش قیمت در انحصار مثل سیلی به گوش اسیر دستبسته است. نشان قدرت نیست.»
کامل ابراهیمیان، فعال حوزه بورس هم در قسمت نظرات برای رضا فاطمیامین نوشت: «نجات صنعت خودرو آسان است. کافی است تمام کارهایی که برای این صنعت طی این ۵دهه انجام شده، متوقف شود؛ ۱- استفاده از مدیران خوشفکر و عملگرا (اونایی که کارنامه درخشان دارند) و نه مدیران سیاسی. ۲- حذف لاتاری قرعهکشی و قیمتگذاری دستوری. ۳- مشارکت خارجیها (به شرط برچیدن تحریمها).»
فرشته فریادرس روزنامه نگار هم در توئیتی نوشت: «اگر کاهش قیمت به صورت دستوری باشه، راهکار مناسبی نیست! اگرهم قصد حذف دلار از قیمتگذاری مواد اولیه دارید، باتوجه به شرایط کنونی اقتصاد کاهش قیمت تمام شده امکانپذیر نیست.»
یکی دیگر از کاربران هم برای وزیر صمت در قسمت نظرات نوشته بود «هر چه خودروسازها در پارکینگهایشان به بهانههای مختلف از جمله نقص قطعه انبار کردهاند را به یکباره در بازار بریزید، قیمتها اصلاح خواهد شد. این دیگر تحریم نیست که خارج از اختیار باشد. اقدامی دمدستی و شدنی است که موجب رضایتمندی اکثریت میشود. البته دست دلالها را باید کوتاه کنید.»
فربد زاوه هم با بازنشر توییت وزیر نوشت: «برای مقابله با تورم پولی باید در سیاستهای پولی و کسری بودجه بازنگری کرد! افزایش تیراژ با این شیوه تامین مالی و زیاندهی عملیاتی واحد تولیدی، تشدید تورم را به دنبال خواهد داشت!»