دوشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۴ - July 14 2025
کد خبر: 68784
تاریخ انتشار: 25 مرداد 1400 10:09
طالبان:

به زودی تشکیل امارت اسلامی افغانستان را از ارگ کابل اعلام می‌کنیم

یک مقام طالبان گفته که به زودی تشکیل امارت اسلامی افغانستان را از ارگ کابل اعلام می‌کنیم.
یک مقام طالبان به آسوشیتدپرس گفت که این گروه به زودی تشکیل «امارت اسلامی افغانستان» را از کاخ ریاست جمهوری در کابل اعلام می‌کند. حکومت طالبان پیش از حمله آمریکا به افغانستان در سال ۲۰۰۱ و زمانی که قدرت را در این کشور در دست داشت، خود را با نام «امارت اسلامی افغانستان» می‌خواند.

 یک مقام طالبان به آسوشیتدپرس گفت که این گروه به زودی تشکیل «امارت اسلامی افغانستان» را از کاخ ریاست جمهوری در کابل اعلام می‌کند.

حکومت طالبان پیش از حمله آمریکا به افغانستان در سال ۲۰۰۱ و زمانی که قدرت را در این کشور در دست داشت، خود را با نام «امارت اسلامی افغانستان» می‌خواند.

پیش از این خبرگزاری رویترز به نقل از دو فرمانده گروه طالبان نوشت که جنجگویان این گروه وارد ارگ ریاست‌جمهوری افغانستان شده‌اند.

طالبان در بیانیه‌ای اعلام کرد بود که با توجه به فرار رئیس‌جمهور و مقامات افغانستان و تخلیه نیروهای امنیتی این کشور، به اعضای خود دستور داده وارد کابل شوند.
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر