پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - January 29 2026
کد خبر: 96137
تاریخ انتشار: 26 دی 1404 22:48

توییت تازه ترامپ: بیش از ۸۰۰ مورد از اعدام‌های برنامه‌ریزی شده که قرار بود، دیروز انجام شود، توسط ایران لغو شده‌اند

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا امروز جمعه در رسانه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشال» طی موضع‌گیری تازه ای درمورد تهران، از مقامات ایرانی تشکر کرد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا امروز جمعه در رسانه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشال» طی موضع‌گیری تازه ای درمورد تهران، از مقامات ایرانی تشکر کرد.
 
خبرگزاری مهر نوشت: دونالد ترامپ نوشت: من عمیقا به این واقعیت احترام می‌گذارم که تمام اعدام‌های برنامه‌ریزی‌شده که قرار بود دیروز انجام شوند (بیش از ۸۰۰ مورد از آنها)، توسط ایران لغو شده‌اند. از شما تشکر می کنم.
 
همچنین، به گزارش الجزیره، رئیس جمهور آمریکا در سخنانی در پاسخ به این سوال که آیا رژیم صهیونیستی و سران کشورهای عرب منطقه او را متقاعد کرده‌اند که ایران را هدف قرار ندهد، گفت: احدی مرا متقاعد نکرد. من خودم را متقاعد کردم.

 

نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر