دوشنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - October 27 2025
کد خبر: 95464
تاریخ انتشار: 05 آبان 1404 12:09

طلا بالاخره ارزان شد

قیمت هر اونس طلا در بازار جهانی به چهار هزار و ۹۵ دلار کاهش پیدا کرد.

قیمت هر اونس طلا در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر تقویت ارزش دلار و نشانه‌هایی از کاهش تنش‌های تجاری میان آمریکا و چین، کاهش یافت.

به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۷ درصد کاهش، به ۴۰۸۲ دلار و ۷۷ سنت رسید. بهای طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در دسامبر، با یک درصد کاهش، به ۴۰۹۵ دلار و ۸۰ سنت رسید.

ارزش دلار آمریکا در برابر ین به بالاترین حد خود در بیش از دو هفته گذشته رسید و طلا را که به ارز آمریکا قیمت گذاری می شود، برای خریداران خارجی گران‌تر کرد.

مقامات ارشد اقتصادی چین و آمریکا، روز یکشنبه، چارچوب یک توافق تجاری را برای دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و شی جین پینگ، همتای چینی او که قرار است اواخر هفته جاری دیدار کنند، تدوین کردند.

کایل رودا، تحلیلگر ارشد بازارهای مالی سایت کپیتال دات کام، گفت: این توافق تجاری احتمالی میان آمریکا و چین، واقعا غیرمنتظره بود و به طور کلی برای بازارها یک نمونه مثبت بوده است. بدیهی است که روی دیگر سکه این است که این تحولات برای طلا منفی بوده‌اند.

او افزود: در حال حاضر، بخش زیادی از هیجان بازار فروکش کرده و احساسات بازار خنثی شده است. دلیل اینکه طلا تا این حد مورد حمایت قرار گرفته، چشم‌انداز سیاست‌های مالی و پولی انبساطی در آینده است. اگر این وضعیت ادامه یابد، روند صعودی طلا باید ادامه یابد.

پیش‌بینی می‌شود فدرال رزرو آمریکا در نشست روز چهارشنبه خود، نرخ بهره را به میزان یک چهارم درصد کاهش دهد.

نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر