دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - August 18 2025
کد خبر: 94908
تاریخ انتشار: 26 مرداد 1404 22:28
رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پول‌شویی خبر داد

شناسایی 383 مؤدی مشکوک به پول‌شویی/ وصول بیش از 6 همت از محل کتمان درآمد در 4ماهه امسال

رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پول‌شویی از وصول بیش از شش هزار میلیارد تومان مالیات و جرائم از محل کتمان درآمد موضوع ماده (۱۹۲) قانون مالیات‌های مستقیم در چهار ماهه نخست سال‌جاری خبر داد.

شناسایی 383 مؤدی مشکوک به پول‌شویی/ وصول بیش از 6 همت از محل کتمان درآمد در 4ماهه امسال

به گزارش رسانه مالیاتی ایران، شاهین مستوفی، رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پول‌شویی سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه در چهار ماهه نخست سال جاری 251 مورد بازرسی مالیاتی صورت گرفته است اظهار داشت: در راستای بررسی اسناد و مدارک به دست آمده از بازرسی مالیاتی موضوع ماده (۱۸۱) قانون مالیات‌های مستقیم، بیش از دو هزار و 500 برگ تشخیص مالیاتی به مبلغ بیش از 13 هزار و 700 میلیارد ریال و 1500 برگ قطعی به مبلغ بیش از 12 هزار میلیارد ریال صادر شده است.  

وی با اشاره به مالیات‌ و جرائم وصول شده از محل کتمان درآمد موضوع ماده (۱۹۲) قانون مالیات‌های مستقیم افزود: در چهار ماه ابتدایی سال جاری بیش از 63 هزار میلیارد ریال (شش هزار و 300 میلیارد تومان) از این بخش مالیات وصول شده است. همچنین در این بازه زمانی، حدود سه هزار و 500 مؤدی در فهرست فاقد اعتبار مالیاتی درج و حدود چهار هزار مؤدی مشکوک شناسایی شده است.

رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پول‌شویی با اشاره به اینکه در بازه زمانی فوق، حدود هفت هزار و 400 گزارش مردمی در حوزه فرار مالیاتی دریافت شده است، گفت: در این راستا بیش از دو هزار بازدید میدانی از محل فعالیت اشخاص مشکوک گزارش شده به عمل آمده که منجر به شناسایی 379 فرد فاقد پرونده مالیاتی شده و 428 مورد از گزارش‌ها نیز در مرحله درخواست استعلام تراکنش بانکی قرار گرفته است.

مستوفی خاطرنشان کرد: در راستای مبارزه با پول‌شویی و مطابق بررسی گزارش‌های موارد مشکوک، اطلاعات 383 مؤدی در چهار ماهه ابتدایی سال جاری به مرکز اطلاعات مالی ارسال شد.

نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر