شنبه ۲۸ تير ۱۴۰۴ - July 19 2025
کد خبر: 94676
تاریخ انتشار: 28 تير 1404 13:01

افزایش قیمت برنج قابل قبول نیست

محمد موحدی آزاد گفت: «در پی افزایش ناعادلانه قیمت برخی از کالا‌های اساسی مردم با مشکل مواجه شده‌اند؛ لذا دادستان‌ها باید نسبت به کنترل و افزایش نظارت بر بازار اهتمام ویژه داشته باشند.»

هشدار دستور دادستان کل کشور به گرانفروشان/افزایش قیمت برنج قابل قبول نیست

محمد موحدی آزاد، دادستان کل کشور، درباره نوسانات شدید قیمتی و ایجاد بی‌ثباتی در بازار برخی از اقلام و ارزاق عمومی، خطاب به دادستان‌های سراسر کشور توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش تسنیم، وی بیان کرد: در پی افزایش ناعادلانه قیمت برخی از کالاهای اساسی مردم با مشکل مواجه شده‌اند، لذا دادستان‌های سراسر کشور باید نسبت به کنترل و افزایش نظارت بر بازار اهتمام ویژه داشته باشند. 

وی افزود: افزایش قیمت برنج به‌خصوص برنج ایرانی در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست؛ باید توزیع کالاها و مایحتاج عمومی مردم به‌درستی انجام شود و با هرگونه سودجویی، گران‌فروشی و احتکار در بازار برخورد قاطع کرد. 

دادستان کل کشور تاکید کرد: برای رعایت حقوق عامه لازم است دادستان‌های سراسر کشور برای تنظیم بازار به سازمان تعزیرات حکومتی کمک و از همه ظرفیت‌ها برای نظارت بر بازار استفاده نمایند. همچنین چنانچه مرحله آماده‌سازی کالا نیز به قصد احتکار و گران‌فروشی با تأخیر انجام شود، مشمول قانون است. 

موحدی آزاد همچنین در طی تماس تلفنی با رئیس سازمان تعزیرات حکومتی تصریح کرد: دادستانی کل کشور در راستای جلوگیری از هرگونه اخلال در بازار آمادگی کامل خود را برای کمک به دستگاه‌های ذی‌ربط و برخورد با مجرمین و متخلفان اعلام می‌دارد.

نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر