دوشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۴ - July 14 2025
کد خبر: 9266
تاریخ انتشار: 13 دی 1392 19:15
اعلام جرم دادستان تهران علیه من غیرقانونی است؛

علی مطهری: انتظار داشتیم رئیس قوه قضائیه تحمل انتقاد را داشته باشد/اگر نماینده مجلس نتواند این مقدار هم حرف بزند پس مجلس را تعطیل کنند

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: اعلام جرم دادستان تهران علیه من غیرقانونی است.


به گزارش راه مردم،‌ علی مطهری در نوشتاری که درباره اعلام جرم دادستان علیه خود آورده است:

اعلام جرم دادستان تهران علیه من غیرقانونی است، طبق اصول 84 و 86 قانون اساسی نماینده مجلس حق دارد درباره همه مسائل کشور اظهار نظر کند، البته روشن است که این اظهار نظر نباید شامل توهین یا افترا باشد، در نطق من هم توهین یا افترا وجود نداشت، فقط انتقاد به رییس قوه قضاییه بود که به جای شعار دادن درباره فتنه به حل‌آن بپردازد، هم‌چنین از ایشان خواسته بودم که درباره احکام سختگیرانه زندانیان سیاسی سال 88 پاسخگو باشد و این که احکام باید بازبینی شود؛ به عنوان مثال گفته بودم رییس قوه قضاییه پاسخ دهد که مثلا جرم آقایان مصطفی تاج‌زاده و بهزاد نبوی غیر از انتقاد به نظام چه بوده است که به حبس‌های طولانی مدت محکوم شده‌اند؟ مگر انتقاد در قوانین کشور جرم است؟

متاسفانه آقای صادق لاریجانی به جای این که به این سوالات در محضر مردم پاسخ بدهد اقدام به اعلام جرم علیه بنده کرده است، انتظار داشتیم ایشان به عنوان رییس قوه قضاییه تحمل انتقاد را داشته باشد ولی وی در موارد دیگر هم نشان داده است که تحمل انتقاد را ندارد، اگر نماینده مجلس نتواند این مقدار هم حرف بزند پس مجلس را تعطیل کنند.
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر