خورش سبزی فسنجان یکی از انواع خورشت های سنتی ایرانی می باشد که بیشتر در شمال کشور گیلان و لاهیجان تهیه می شود و کمی با فسنجان خودمان متفاوت است ولی با طعم و مزه فوق العاده که می تواند رقیب خوبی برای فسنجان باشد.
اما شاید مهم ترین قسمت این خورش سبزی آن است که باید از سبزی های معطر گیلانی استفاده کنید البته امروزه از فروشگاه اینترنتی به راحتی می توانید این سبزی را تهیه کنید و یا سبزی معطر دلخواه را جایگزین کنید ولی طعم آن با سبزی چوچاق و کوتکوتو بسیار جذاب تر می شود. شما می توانید داخل خورش سبزی فسنجان از مرغ تکه ای یا گوشت قلقلی استفاده کنید و بنا به ذائقه خود میزان ترشی و شیرینی آن را تنظیم کنید. امروز در پارسی دی خورش سبزی فسنجان با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه خورش سبزی فسنجان
طرز تهیه خورش سبزی فسنجان شمالی با مرغ
مرحله اول: آماده سازی و تفت دادن گردو
ابتدا گردو ها را داخل آسیاب ریخته و آن قدر بزنید تا کاملا به روغن افتاده له شوند سپس داخل یک گمج یا ظرف خورش بریزید و کمی تفت دهید تا به روغن بیفتد مدام هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله دوم: افزودن رب
در ادامه رب آلوچه را نیز اضافه کنید و تفت دهید وقتی رب آلوچه خوب تفت خورد رب انار ترش را بهش اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد کمی زردچوبه اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا یکدست شود سپس به آن آب سرد اضافه کنید باید در حدی آب اضافه کنید که زمانی که مرغ را اضافه می کنید روی مرغ ها را بپوشاند سپس درب گمج را قرار دهید و بگذارید تا گردو ها پخته شوند.
مرحله سوم: سرخ کردن مرغ
بعد از دو ساعت پخت گردو ها به آن سبزی ها را اضافه کنید و بگذارید تا سبزی و گردو ها پخته شوند بعد از ۳۰ دقیقه مرغ ها را اضافه کنید و بگذارید تا مرغ پخته شود سپس به همراه برنج میل کنید نوش جان.
نکات کلیدی در تهیه خورش سبزی فسنجان با مرغ