يکشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۴ - July 13 2025
کد خبر: 71192
تاریخ انتشار: 29 مهر 1400 21:34
سعید خطیب‌زاده

آذربایجان ۲راننده ایرانی را آزاد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از آزادی ۲ راننده ایرانی بازداشت شده در باکو خبر داد.
«سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (پنجشنبه) از آزادی ۲ راننده ایرانی بازداشت شده در جمهوری آذربایجان خبر داد.

وی در گفت‌وگویی با شبکه خبر اعلام کرد: ۲ شهروند ایرانی و ۲ راننده ایرانی که چندی پیش توسط پلیس جمهوری آذربایجان بازداشت شده بودند بعد از رایزنی‌های وزیر امور خارجه کشورمان در نیویورک و بعد هم رایزنی تلفنی با وزیر خارجه جمهوری آذربایجان و کارهای اداری انجام شده، صبح امروز آزاد و تحویل سفارت جمهوری اسلامی ایران شدند و الان هم در حال آماده سازی برگه عبور هستند برای این‌که بلافاصله وارد خاک ایران شوند.

وی یادآور شد: این تحولی که صورت گرفت، ان‌شاءالله در مسیر عادی سازی بیشتر شرایط است و امیدوارم همه کمک کنند ما شرایط عادی‌تری را در منطقه داشته باشیم.

گمرک جمهوری آذربایجان نیز در بیانیه‌ای از آزادی این ۲ نفر در پی توافق حاصله بین ایران و جمهوری آذربایجان خبر داد.

«شهرود نوروزی» و «جعفر برزگر» هم اکنون در سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو در حال انجام کارهای اداری برای خروج از این کشور هستند.
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر