دوشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۴ - July 14 2025
کد خبر: 70973
تاریخ انتشار: 24 مهر 1400 14:35
دلار بازار خودرو را قفل کرد؟

قیمت خودرو کاهشی شد

روند کاهشی قیمت دلار ادامه دارد، این موضوع موجب شده تا بازار خرید و فروش خودرو به نوعی قفل شده و هیچ معامله‌ای صورت نگیرد. عده‌ای به کاهش قیمت‌ها خوش بین بوده و تمایلی به خرید ندارند و برخی دیگر نیز نگران سرمایه خود بوده و حاضر به فروش خودرو‌های خود آن‌هم با قیمت‌های پایین نیستند.
به گزارش راه امروز:  مشاهدات بازار خرید و فروش خودرو حکایت از‌ آن دارد که معاملات به صفر رسیده و همه منتظر ثبات قیمتها در بازار هستند. 

قیمت خودرو  روز شنبه بیست و چهارم مهر کاهش پیدا کرد و بسیاری از محصولات پرتیراژ ایران خودرو و سایپا نسبت به هفته قبل قیمت کمتری دارند.

 پژو ۲۰۷ دنده‌ای بیشتر از دیگر محصولات داخلی ارزان شده و با افت چهار میلیون تومانی، ۳۲۷ میلیون تومان قیمت گذاری شده است. پژو ۲۰۶ تیپ دو، پراید وانت و تیبا هاچ بک پلاس نیز هر کدام دو میلیون تومان ارزان شده اند. 

همچنین سوزوکی ویتارا اتوماتیک که با رقم یک میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان در بازار حضور دارد، افت ۲۰ میلیون تومانی را در مقایسه با آخرین روز کاری هفته قبل به ثبت رسانده است. قیمت روز دیگر محصولات این دو کارخانه را در ادامه می‌توانید مشاهده کنید. 

پژو ۲۰۶ تیپ دو امروز ۲۴۶ میلیون تومان ارزش دارد و دو میلیون تومان نسبت به هفته قبل ارزان شده است. دنا ۳۲۴ میلیون تومان، سمند EF۷ معمولی ۲۵۴ میلیون تومان و پژو ۴۰۵ نیز ۲۳۳ میلیون تومان قیمت خوردند و کاهش یک میلیون تومانی را تجربه کردند.

برچسب ها: خودرو ، بازار ، دلار
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر