اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام وطیور ایران از بانک مرکزی خواست تا نسبت به تبیین رویه بانکی لازم جهت ایجاد امکان پرداخت هزینه دموراژ حتی به صورت ارز به نرخ نیمایی فراهم شود.
به گزارش روابط عمومی اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام و طیور ایران (اوندا)، در نامه این اتحادیه به معاونت ارزی بانک مرکزی آمده است:
«جناب آقای دکتر پناهی
معاونت محترم ارزی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
با سلام و احترام؛
همانطور که استحضار دارید، هزینه دموراژ از جمله هزینه های متعارف در تجارت خارجی بوده که به ویژه در سال های اخیر با توجه به شرایط ویژه کشور سهم رو به افزایشی را در هزینه های واردات به خود اختصاص داده است.
با توجه به اینکه در رویه های بانکی جاری، ردیفی برای تامین هزینه های دموراژ پیش بینی نشده است، این امر مشکلات زیادی جهت پرداخت این ارقام به ویژه در حوزه حسابرسی مالیاتی در پی داشته است.
لذا ضمن ارسال نامه شماره 7258/235/ص مورخ 17/07/1400 سازمان امور مالیاتی کشور، خواهشمند است نسبت به تبیین رویه بانکی لازم جهت ایجاد امکان پرداخت هزینه دموراژ حتی به صورت ارز به نرخ نیمایی را فراهم فرمایید.»