دوشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۴ - July 14 2025
کد خبر: 68500
تاریخ انتشار: 16 مرداد 1400 13:14
توضیحات سخنگوی شورای نگهبان

آملی لاریجانی اعتبار نامه رئیسی را امضا نکرد؟

در روزهای خبرهایی پیرامون اینکه آیت‌الله آملی لاریجانی اعتبار نامه رییس جمهور را امضا نکرده است، منتشر شد.
سخنگوی شورای نگهبان درباره امضا نشدن اعتبار نامه ابراهیم رئیسی توسط آیت الله آملی لاریجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام توضیحاتی ارائه کرد. 

هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در این که آیا آیت‌الله لاریجانی اعتبارنامه رئیس جمهور منتخب را امضا کرده است یا نه؟، گفت: «کسانی که در جلسه قبل از تنفیذ برگزار شد حضور داشتند، اعتبارنامه را امضا کردند اما کسانی که حضور نداشتند طبیعتا امضا نکردند.» 

در روزهای خبرهایی پیرامون اینکه آیت‌الله آملی لاریجانی اعتبار‌نامه رییس جمهور را امضا نکرده است، منتشر شد. 

رییس مجمع تشخیص در مراسم تحلیف ابراهیم رئیسی نیز غایب بود او در مراسم تنفیذ حضور داشت. 

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سوالی درباره درخواست علی لاریجانی برای شفاف‌سازی دلایل رد صلاحیتش نیز گفت: "مواردی را که آقای لاریجانی درخواست دادند به ایشان منعکس شده است."

طحان نظیف در پاسخ به سوال ایسنا در رابطه با اعلام دلایل رد صلاحیت به کاندیداها گفت: «بعضی افراد به شورای نگهبان مراجعه کردند و بعضی هم غیر از مراجعه حضوری پاسخ گرفتند و شورای نگهبان هر پاسخی داشته باشد اعلام می‌کند و تا این‌جا هم اعلام شده اما این‌که دلیل عدم احراز چه بوده چون رای مخفی بوده ما هم نمی‌دانیم و دلیل عدم اعلام عمومی دلایل رد صلاحیت‌ها نیز این است که منع شرعی و قانونی داریم نمی‌توانیم آن‌ها را اعلام کنیم.» 
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر