يکشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۴ - July 13 2025
کد خبر: 63943
تاریخ انتشار: 22 اسفند 1399 23:53
خطیب زاده:

اظهارات «آشنا» موضع شخصی است؛ با وزارت خارجه یا دکتر ظریف هماهنگ نشده

سخنگوى وزارت خارجه در پاسخ به سوالی در خصوص اظهارات حسام الدين آشنا در مصاحبه با الاخبار گفت: نظرات مطرح شده در این مصاحبه شخصی است و با وزارت خارجه و یا آقای دکتر ظریف هماهنگ نشده است.
به گزارش راه امروز: سعيد خطیب زاده، سخنگوى وزارت خارجه در پاسخ به سوال در خصوص اظهارات حسام الدين آشنا در مصاحبه با الاخبار گفت: نظرات مطرح شده در این مصاحبه شخصی است و با وزارت خارجه و یا آقای دکتر ظریف هماهنگ نشده است.

وی افزود: موضع ایران در خصوص عدم پایبندی ایالات متحده به تعهدات قطعی اش ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و مسیر بازگشت این کشور به برجام روشن است که بارها توسط وزیر محترم‌خارجه به دقت و روشنی بیان شده است.  وی تصریح کرد: پس از رفع تحریم‌ها توسط آمریکا، ایران همانگونه که رهبری اعلام فرموده اند اقدامات جبرانی خود را متوقف می‌کند. مرجع راستی آزمایی بر اساس برجام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است.
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر