دوشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۴ - July 14 2025
کد خبر: 58653
تاریخ انتشار: 21 آبان 1399 18:00
«آنچه نقل شده، اشتباه است»

واکنش نهاد ریاست جمهوری به اظهارات رییس سازمان بازرسی کل کشور

روابط‌ عمومی دفتر رییس جمهوری در اطلاعیه‌ای در پاسخ به ادعای مطرح شده درخصوص اعتبار تخصیص یافته برای دانشگاه شهید بهشتی، تاکید کرد: آنچه به نقل از رییس سازمان بازرسی کل کشور در یکی از رسانه‌ها منتشر شده، اشتباه و احتمالا حاصل ارائه اطلاعات نادرست به او بوده است.
به گزارش راه امروز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در این اطلاعیه آمده است: سازمان برنامه و بودجه با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تکذیب این موضوع، اطلاعات دقیق در این زمینه را ارائه کرده است.


روز گذشته خبری به نقل از حجت الاسلام حسن درویشیان رییس سازمان بازرسی کشور درمورد تخصیص ۱۲۰ میلیارد تومان به دانشگاه شهید بهشتی جهت تأسیس دانشکده فناوری‌های نوین این دانشگاه منتشر شده مبنی بر اینکه مبلغ تخصیص یافته به صورت غیرقانونی و از محل اعتبار یک میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای مقابله با کرونا انجام گرفته که پس از تذکر این سازمان منبع اعتبار این بودجه تغییر کرده است.
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر