يکشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۴ - July 13 2025
کد خبر: 57329
تاریخ انتشار: 22 مهر 1399 13:00

وزیر صمت و معاونانش درباره رفع تعهد ارزی به مجلس می‌روند

دبیر کمیسیون جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی گفت: درباره رفع تعهد ارزی نیز ما صبح دوشنبه هفته آینده در کمیسیون جهش تولید جلسه‌ای را با وزیر صمت و معاونان وی داریم که در این مورد مذاکره خواهیم کرد. همچنین دیروز هم جلسه‌ای با آنان داشتیم و بحث رفع تعهد ارزی را برای صادرکنندگان محصولات کشاورزی مطرح کردیم و کمک می‌کنیم که در این حوزه هم تسهیلاتی برای صادرکنندگان ایجاد شود.
محسن زنگنه، نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مه ولات گفت: درباره رفع تعهد ارزی نیز ما صبح دوشنبه هفته آینده در کمیسیون جهش تولید جلسه‌ای را با وزیر صمت و معاونان وی داریم که در این مورد مذاکره خواهیم کرد. همچنین دیروز هم جلسه‌ای با آنان داشتیم و بحث رفع تعهد ارزی را برای صادرکنندگان محصولات کشاورزی مطرح کردیم و کمک می‌کنیم که در این حوزه هم تسهیلاتی برای صادرکنندگان ایجاد شود.

زنگنه همچنین از خریداران گل زعفران تشکر کرد و افزود: بر اساس اطلاعاتی که به بنده رسیده خریداران گل در سطح عمده این محصول را با قیمت خیلی خوبی خریداری می‌کنند. خریداران گل به نمایندگان مجلس و اعضای شورای ملی زعفران متعهد شدند که اگر صادرکنندگان زعفران‌های پوشال و نگین را به ترتیب به قیمت ۱۶ میلیون تومان و ۲۰ میلیون تومان خریداری کنند، آنها نیز گل را به قیمت بیش از ۴۵۰ هزار تومان (در هر سه کیلوگرم) از کشاورزان خریداری می‌کنند و خوشبختانه ما الان در آغاز فصل شاهد خرید هر ۳ کیلوگرم گل به قیمت ۷۰۰ هزار تومان هم هستیم.

 خبرگزاری مهر

نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر