دوشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۴ - July 14 2025
کد خبر: 51915
تاریخ انتشار: 08 فروردين 1399 14:30
شیب صعودی مبتلایان به کرونا در ایران/

شمار مبتلایان به کرونا ۳۲۳۳۲ رسید

سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۲۹۲۶ مورد جدید کرونا ویروس در کشور خبر داد و گفت: متاسفانه از ظهر روز گذشته تا ظهر امروز ۱۴۴ نفر از بیماران جان خود را از دست دادند.
به گزارش راه امروز: جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت گفت: بر اساس یافته‌های قطعی آزمایشگاهی و از ظهر دیروز تا امروز، ۲۹۲۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند و در مجموع، تعداد بیماران مبتلا شده به کووید۱۹ در کشور تا ۸ فروردین ۱۳۹۹ در کشور به ۳۲۳۳۲ مورد افزایش یافت.

به گفته او، خوشبختانه تا کنون ۱۱۱۳۳ نفر از بیماران مبتلا به این بیماری، بهبود یافته و ترخیص شده اند. به گفته وی، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته ۱۴۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و تا امروز از وجود ۲۳۷۸ نفر در کشور محروم شده ایم.

او افزود: ۲۸۹۳ نفر از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند. جهانپور همچنین تاکید کرد: افراد سالم، مشکوک و مبتلا به کووید۱۹ حتما وضعیت خود را در سامانه salamat.gov.ir ثبت کنند تا در صورت نیاز مورد مراقبت و درمان قرار گیرند.
جهانپور  تاکید کرد: از امروز طرح فاصله گذاری اجتماعی در کشور با هدف قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا به صورت جدی و با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط آغاز شده که در فاز اول تا ۱۵ فروردین ادامه دارد و در صورت نیاز، قابل تمدید خواهد بود.

ادامه دارد

برچسب ها: جهانپور ، کرونا
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر