روزنامه کیهان که علاقه خاصی به مطالب و نوشته جات مناشه امیر، سردبیر رادیو اسرائیل دارد و در بسیاری روزها دست کم در یکی از اخبار ویژه اش به دیدگاه های این فرد اشاره می کند، ظاهرا این روزها تمایلی به انعکاس نظرات مناشه امیر ندارد؛ به ویژه که در رویدادی کاملا اتفاقی، مناشه امیر هم مثل حسین شریعتمداری از دست روحانی عصبانی است.
به گزارش
راه مردم به نقل از خبرنگار «انتخاب» ؛ در شرایطی که مدیر مسوول کیهان با بزرگنمایی موضوع درخواست کننده تماس تلفنی اوباما و روحانی، تلویحا روحانی را به دروغگویی متهم می کند، مناشه امیر هم در مقاله ای با عنوان "آیا حسن روحانی راست می گوید؟" رییس جمهور کشورمان را به فریبکاری متهم کرد.
در این مقاله که از جای جای آن، عصبانیت این روزنامه نگار اسرائیلی از انزوای این رژِیم و پیروزی های دیپلماتیک جمهوری اسلامی هویداست، وی می نویسد:
"
تا کی می توان لبخند زد و سخنان کلی و جهان پسند بر زبان آورد، بی آن که در مواضع سنتی رژیم کوچک ترین تغییری داد؟ همان مواضعی که موجب ایجاد تنفر جهان نسبت به رژیم ایران در دوران احمدی نژاد گردید و انزوای فزاینده رژیم را به دنبال آورد."
مناشه امیر می افزاید: "حسن روحانی که یک آخوند است و خوب می داند چگونه سخن بگوید و مردم فریبی کند، در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی.ان.ان آمریکا هنگامی که از او پرسیده می شود آیا هولوکاست را می پذیرد و یا آن را مانند احمدی نژاد یک افسانه و دروغ تلقی می کند، با لحن تصنعی و لبریز از فریبکاری می گوید: «من تاریخ دان نیستم، یک سیاستمدارم» و با این جواب از پاسخگوئی به آن پرسش شانه خالی می کند.
تصور می رود که سیاستمدار بیش از هر انسان دیگری باید در جریان رویدادهای جهانی باشد و آن ها را دنبال کند. چگونه ممکن است که حسن روحانی که در دانشگاه درس خوانده و دکترا هم گرفته ادعا می کند که از جریان رویدادهای جنگ جهانی دوم بی اطلاع است و تاریخ دان نیست که بداند آیا هیتلر وجود داشته و جنایتی علیه یهودیان مرتکب شده است یا نه!
این تنها یک نمونه از فریبکاری رئیس جمهوری جدید ایران است که وقتی درمی یابد که سخنانش به هدف هائی که برای خویش تعیین کرده زیان می رساند و آبروی حکومت را در افکار عمومی دنیا بیش از پیش می برد، در مصاحبه با سی.ان.ان لحن سخن خود را تغییر می دهد و می گوید که در دوران نازی ها علیه یهودیان و اقوام دیگر جنایات بسیار رخ داده – ولی آن پسوند همیشگی رژیم ایران را به این سخنان می افزاید و می گوید که «ولی نباید رنج یک قوم را بهانه ای برای رنج دادن به قوم دیگر قرار داد» (که منظورش فلسطینی هاست).
سردبیر رادیو اسرائیل که ظاهرا به شدت از مصاحبه های روحانی و تاکید بر صلح طلب بودن ایران عصبانی است، می گوید:
"حسن روحانی در مصاحبه با رسانه های همگانی ِ "شیطان بزرگ" (همان رسانه هائی که رژیم ایران ادعا می کنند "صهیونیستی هستند و در تسلط صهیونیسم بین المللی قرار دارند")، وقتی می گوید که رژیم ایران اورانیوم را برای بمب نمی خواهد، با یک تواضع تصنعی و فریبکارانه می گوید: در دویست سال اخیر ایران هرگز به هیچ کشوری حمله نکرده است! از عمر رژیم اسلامی در ایران، تنها 34 سال می گذرد – او چگونه از 200 سال سخن می گوید؟"
وی حتی بر خلاف اصول مسلم تاریخی که به تایید سازمان ملل هم رسید، تجاوز رژیم صدام را هم به گردن ایران می اندازد و می نویسد: "علاوه بر این، در همین 34 سال هم رژیم ایران موجب شدیدترین و پر قربانی ترین جنگ ها در خاورمیانه شده است. آن ها با جنگ ایران و عراق آغاز کردند. نگویند که صدام بود به ایران حمله کرد و رژیم ایران قربانی تجاوز قرار گرفت و تجاوزگر نبود. دروغ می گویند!"
اگرچه پاسخ ادعاهای مناشه امیر، سردبیر وابسته به رژِیمی که حیاتش را مدیون آدم کشی مداوم و ایجاد ناامنی در خاورمیانه است، روشن است، اما به نظر می رسد امثال برادر ارزشی، حسین شریعتمداری که مکررا معیار خود را موضعگیری دشمن می دانند، در مواضع این روزهای خود تامل جدی کنند.
طبعاً از اسرائیل و ایادی آن انتظاری نیست ، اما حتماً این برادر تصدیق می کنند که
روحانی، احمدی نژاد نیست که برخلاف مسیر راهبرد نظام حرکت کنند.
با این حال، کیهان برخلاف رویه سابق خود در پوشش نظریات مناشه» ،
یادداشتی به نام مدیرمسئول خود منتشر کرده است.
از سوی دیگر، کیهان در خبر دیگری با اشاره به اظهارنظر سوزان رایس که گفته «اوباما پس از ابراز تمایل روحانی، با او تماس گرفت»، ضمن استناد به سخنان این مقام «آمریکایی» ، سخنان مقامات ایرانی بالاخص دکتر روحانی را دروغ خواند و
نوشت حرف روحانی با شعار"دولت راستگویان" در تناقض است .