دوشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۴ - July 14 2025
کد خبر: 41554
تاریخ انتشار: 11 اسفند 1396 18:11
رئیس فیفا

ایران قول داده به زودی به زنان اجازه ورود به ورزشگاه بدهد

رئیس فدراسیون جهانی فوتبال می‌گوید حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، به او قول داده که با لغو ممنوعیت کنونی، زنان ایرانی «به زودی» اجازه ورود به ورزشگاه‌ها را پیدا کنند.
رئیس فدراسیون جهانی فوتبال، می‌گوید حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، به او قول داده که با لغو ممنوعیت کنونی، زنان ایرانی "به زودی " اجازه ورود به ورزشگاه‌ها را پیدا کنند.

بی بی سی نوشت: اینفانتیو جزئیات این وعده را روشن نکرده است. «جانی اینفانتینو» ، رئیس فیفا چهارشنبه و پنجشنبه سفری به تهران داشته و با مقام‌های ارشد ایرانی، از جمله حسن روحانی، رئیس جمهور و مسعود سلطانی‌فر، وزیر ورزش دیدار کرده است.

جانی اینفانتیو در مدت حضورش در ایران مسابقه دربی سنتی تهران میان استقلال و پرسپولیس را از نزدیک تماشا کرد.

مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش در حاشیه دیدار با اینفانتینو گفته بود: با اینفانتینو در خصوص حمایت از اعزام مدرسان مختلف، حضور مربیان، کارشناسان و مدیران ما در همایش ها و کنفرانس های فیفا و همچنین موفقیت های خوب فوتبال ایران و پنج ستاره شدن آن صحبت شد و وی از وضعیت فوتبال بانوان ایران و گسترش این رشته در بین زنان و دختران کشور ابراز رضایت دارد.

او گفت: اینفانتینو رییس فدراسیون بین المللی فوتبال از رییس جمهوری ایران برای تماشای دیدارهای جام جهانی 2018 روسیه دعوت کرد.

نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر