رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، با توجه به مشكلات عديدهاي كه بر سر راه دولت جديد قرار دارد، گفت: همه ابعاد،حجم و عمق مشكلات به جاي مانده و پيش روي دولت، براي مردم قابل ذكر نيست، ولي بايد با اتكاء به فضل خداوند و همت و تلاش بيوقفه مديران خدمتگزار و همراهي مردم، به تدريج بر مشكلات فائق آمد.
به گزارش
راه مردم، آيتالله هاشمي رفسنجاني در ديدار جمعي از علماي شهرستان مُهر از استان فارس، با تجليل از شخصيت آيتالله مُهري و نقش ارزشمند وي در كشور كويت و خاندان ايشان در منطقه مُهر و لارستان گفت: روحانيت اين منطقه، همواره نقشي برجسته و ماندگار در انقلاب و نظام اسلامي داشتهاند و بزرگان زيادي از اين خطّه، منشاء خدمت و اثر، براي كشور بودهاند.
به گزارش انتخاب ؛ رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، با توجه به مشكلات عديدهاي كه بر سر راه دولت جديد قرار دارد، گفت: همه ابعاد،حجم و عمق مشكلات به جاي مانده و پيش روي دولت، براي مردم قابل ذكر نيست، ولي بايد با اتكاء به فضل خداوند و همت و تلاش بيوقفه مديران خدمتگزار و همراهي مردم، به تدريج بر مشكلات فائق آمد.
وی در بخش سياست خارجي، اوضاع و شرايط منطقه بهويژه در سوريه را بحراني توصيف كرد و گفت: جمهوري اسلامي ايران در وهله اول بايد از انقلاب، نظام و دستاوردهاي خود صيانت كند و در وهله بعد با درايت و تدبير از بحرانهاي تحميلي و منطقهاي به سلامت عبور كند.
در ابتداي اين ديدار حجتالاسلام والمسلمين مُهري و تني چند از حاضران در سخناني جداگانه با تقدير و قدرداني از سياستهاي دولت سازندگي بهويژه اجراي سد لار كه مشكل بيآبي منطقه را حل كرد و پروژههاي پارس جنوبي كه در آن دوره شكل گرفت، از نقش و جايگاه آيتالله هاشمي رفسنجاني در عرصههاي مختلف انقلاب اسلامي بهويژه خلق حماسه سياسي 24 خرداد 92 تجليل كردند.