دوشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۴ - July 14 2025
کد خبر: 24463
تاریخ انتشار: 06 مرداد 1395 19:35

رئال، رکورددار سفرهای پیش فصل

آمار و ارقام حاکی از آن است که هیچ تیمی در طول سال به اندازه رئال مادرید به نقاط مختلف دنیا سفر نمی ‌کند.
به گزارش راه امروز به نقل از "ورزش سه"، امشب و در خلال دیدار دوستانه رئال مادرید در برابر پاریسن‌ژرمن، این تیم پرافتخار اسپانیایی در دویست و سی و یکمین استادیوم منحصر به فرد به میدان خواهد رفت که در نوع خود یک رکورد جالب به شمار می‌آید.
 حضور در ایالت متحده، تبدیل به امری عادی در سال‌های اخیر شده است و هر سال و پیش از شروع ، این تیم به نقاط مختلف آمریکا سفر می‌کند. تا به حال، مادریدی‌ها در 18 نقطه مختلف این کشور پهناور به میدان رفته‌اند.
در فصل گذشته و در مرحله گروهی لیگ قهرمانان، آنها به نقاطی جدید مثل مالمو و دونتسک اوکراین سفر کردند. فصلی که در انتها منجر به قهرمانی آنها در لیگ قهرمانان شد.
البته رئال مادرید به عنوان بزرگ‌ترین باشگاه هزاره دوم انتخاب شد و طبیعتا درخواست‌های زیادی از اقسار نقاط دنیا برای این تیم به دفتر این باشگاه می‌رسد.

نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر