سه‌شنبه ۲۴ تير ۱۴۰۴ - July 15 2025
کد خبر: 22531
تاریخ انتشار: 26 ارديبهشت 1395 06:18

انریکه: از کسب قهرمانی خوشحالم

سرمربی بارسلونا پس از فتح لیگا گفت: در این جشن هوادارانی را به یاد خواهم آورد که در لحظات سخت نیز از ما حمایت می‌کردند.
به گزارش ایسنا و به نقل از آس، بارسلونا در هفته آخر (سی‌وهشتم) لیگا با سه گل لوییس سوآرس گرانادا را شکست داد و قهرمان این رقابت‌ها شد.
لوییس انریکه پس از فتح دوباره لیگا گفت: تیم خوب کار کرد. نتیجه بدون گل ریسک زیادی داشت. زمانی که گل نخست را به ثمر رساندیم، توانستیم چارچوب بازی‌مان را نگه داریم که به ما اجازه داد به سمت دروازه حریف حمله کنیم و آنها را تحت فشار قرار دهیم. توانستیم آنها را کنترل کنیم. از این که قهرمان شدیم، خیلی خوشحال هستیم.
سرمربی بارسلونا افزود: گرانادا هفته پیش به هدف خود رسیده بود و در این دیدار بازی خود را انجام داد. در مقابل شرایط برای ما سخت بود باید به یک گل دست می‌یافتیم که این چنین شد. بعضی چیزها را نتوانستیم کنترل کنیم. گاهی اوقات همه چیز با به ثمر رساندن گل دوم به نفعت تمام می‌شود.
او در پایان درباره جشن قهرمانی گفت: امیدوارم که جشنی بدین منظور برگزار کنند. در این جشن هوادارانی را به یاد خواهم آورد که در لحظات سخت نیز از ما حمایت می‌کردند. هوادارانی که با وجود اتفاقاتی که پیرامون تیم افتاد در کنار ما بودند.
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر