اخبار روزجامعه و حوادثچند رسانه ای

ماجرای برخورد خودرو با تجمع شبانه در بلوار وکیل آباد مشهد چه بود؟

ماجرای برخورد خودرو با تجمع شبانه در بلوار وکیل آباد مشهد

رئیس پلیس راهور مشهد گفت: راننده حادثه شب گذشته پس از برخورد با بشکه‌ها و علائم ترافیکی، با جمعیت تصادف می‌کند و در نتیجه این حادثه تعدادی از شهروندان فوت می‌کنند.

حادثه رانندگی در بزرگراه وکیل‌آباد مشهد که شب گذشته رخ داد، به جان‌باختن چهار نفر، از جمله یک کودک حدود ۹ ساله، و مصدومیت ۱۱ نفر منجر شد. براساس اعلام پلیس، راننده خودروی هیوندای جنسیس که سابقه تشنج داشته، هنگام رانندگی دچار تشنج شده و کنترل وسیله نقلیه را از دست داده است.

براساس اظهارات شاهدان عینی، راننده یک دستگاه خودروی هیوندای جنسیس پس از برخورد با یک دستگاه سوزوکی ویتارا، کنترل خودرو را از دست داده و پس از انحراف، با جمعی از شهروندان که در این محدوده تجمع کرده بودند، برخورد کرده است.

براساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا در خراسان رضوی، در این حادثه چهار نفر شامل دو زن، یک مرد و یک کودک حدود ۹ساله در دم جان خود را از دست دادند و ۱۱ نفر نیز مجروح شدند.

تشنج راننده؛ علت اعلام‌شده از سوی پلیس

سرهنگ داوود شکیبایی، رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا، در تشریح جزئیات این حادثه گفت: «این حادثه حدود ساعت ۲۴ در بزرگراه وکیل‌آباد شهر مشهد رخ داد و در جریان آن، یک دستگاه خودروی هیوندای جنسیس با یک دستگاه سوزوکی ویتارا و سپس با جمعی از شهروندان برخورد کرد.»

وی افزود: «راننده خودروی هیوندای جنسیس، مردی حدود ۳۵ساله بود که در مسیر غرب به شرق بزرگراه وکیل‌آباد در حال تردد بود. برابر بررسی‌های انجام‌شده، این راننده به دلیل سابقه تشنج، در زمان وقوع حادثه دچار تشنج شده و توانایی کنترل وسیله نقلیه را از دست داده است.»

شکیبایی تصریح کرد: «سوابق پزشکی این فرد در بررسی‌های انجام‌شده استخراج و مشخص شده است که وی سابقه تشنج داشته است. همچنین همسر راننده و خود وی نیز این موضوع را تأیید کرده‌اند. براساس اعلام پلیس، راننده داروهای مربوط به این بیماری را مصرف می‌کرده و حتی پیش از وقوع حادثه نیز داروی خود را مصرف کرده بود.»

برخورد جنسیس با خودرو و شهروندان

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا ادامه داد: «خودروی هیوندای جنسیس ابتدا با یک دستگاه سوزوکی ویتارا برخورد کرد و پس از انحراف به سمت راست، با شهروندانی که در حاشیه بزرگراه و در تجمع حضور داشتند، برخورد کرد.»

وی گفت: «در این حادثه چهار نفر شامل دو زن، یک مرد و یک کودک حدود ۹ساله در دم جان خود را از دست دادند و ۱۱ نفر نیز مجروح شدند که مصدومان بلافاصله برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان‌ها منتقل شدند.»

شکیبایی همچنین اظهار کرد: «راننده خودروی جنسیس دارای گواهینامه مشروط بوده و کد مربوط به محدودیت پزشکی نیز در گواهینامه وی درج شده است. این فرد از ناحیه چشم چپ فاقد کارایی بینایی بوده و صرفاً با چشم راست رانندگی می‌کرده است.»

پلیس: حادثه عمدی یا امنیتی نبود

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا در ادامه برخی روایت‌های منتشرشده در فضای مجازی مبنی بر عمدی یا امنیتی بودن این حادثه را رد کرد و گفت: «بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد این حادثه عمدی یا امنیتی نبوده و علت وقوع آن، از دست رفتن توانایی کنترل وسیله نقلیه بر اثر تشنج راننده بوده است.»

وی افزود: «این حادثه در شرایطی رخ داد که پلیس در محل حضور داشت و اقدامات لازم برای آرام‌سازی و مدیریت ترافیک انجام شده بود. همچنین از علائم هشداردهنده استفاده شده و یگان‌های ویژه نیز در محل مستقر بودند؛ بنابراین از نظر تأمین ایمنی ترافیکی در محل، اقدامات لازم صورت گرفته بود.»

شکیبایی خاطرنشان کرد: «آنچه در این حادثه رخ داد، یک رفتار خارج از کنترل و ناگهانی بود که به علت تشنج به راننده دست داده و متأسفانه منجر به وقوع این حادثه دلخراش شده است.»

راننده خودروی حادثه مشهد، حالت عادی نداشته است

سرهنگ موسی‌آبادی، رئیس پلیس راهور خراسان رضوی نیز درباره این حادثه گفت: «راننده مذکور با سرعت نسبتا بالا و غیرمطمئن در حال عبور بود که پس از برخورد با یک خودروی چانگان که در مسیر موازی آن حرکت می‌کرد، تعادل خودرو بر هم خورده و با جمعیتی که در تجمعات شبانه در این محدوده داشتند، برخورد می‌کند.»

رئیس پلیس راهور خراسان رضوی افزود: «راننده حالت عادی نداشته و پس از برخورد با بشکه‌ها و علائم ترافیکی، با جمعیت تصادف می‌کند و در نتیجه این حادثه تعدادی از شهروندان فوت می‌کنند و برخی نیز مصدوم می‌شوند.»

ویدئویی از محل برخورد خودرو با تجمع شبانه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا